5 nov 2014

VISITA DEL COL·LEGI 1517 DE MOSCOU

El dia 4, van visitar el nostre IES un xicotet grup d'alumnes russos, acompanyats de les seues professores. El Col·legi 1517 de Moscou ha vingut a la nostra ciutat per visitar i convidar-nos a participar, si és possible el proper curs, en la conferència internacional "Ciència Unescamus", on hi participen estudiants i professors de tot el món.
A la seua arribada a l'IES, els nostres alumnes els van presentar el centre i els van explicar el seu projecte d'investigació "La velocitat de la teua atenció". Així mateix, ells ens van presentar el seu centre i diversos dels seus projectes. Després vam realitzar un xicotet recorregut pel barri i, a continuació, vam visitar l'IFIC (Institut de Física Corpuscular) de mans del Físic Alberto Aparici.
Va ser una jornada molt agradable per a tots.

 
Gràcies a tots aquells que heu col·laborat en fer possible aquesta activitat!!!

AULA DEL TABAC

Els alumnes de 1r i 2n ESO, els dies 29 i 30, van realitzar el taller “Aula del Tabac” que es troba dins del programa de prevenció tabàquica, organitzat per Salut Pública.


XARRADA PERILLS D'INTERNET I XARXES SOCIALS

Durant el mes d’octubre, els alumnes de 3r ESO han rebut una xarrada sobre perills d’ Internet i les xarxes socials, a càrrec de membres de la Policia Local. Aquestes xarrades han estat organitzades pel departament d¡orientació i vicedirecció per tal d’intentar aconseguir que els alumnes facen un bon ús d’aquest instrument de comunicació.


VISITA A UNA SINAGOGA

Els alumnes de Religió de 4rt ESO dimecres passat, 29 d’octubre, van ser  acollits per dos membres de la comunitat jueva de València, en la seua Sinagoga, per tal de donar-los a conèixer les arrels i la història del Judaisme.

Els alumnes han tingut així un coneixement i una experiència estupenda que els ha enriquit en la seua formació integral. 

VISITA A UN TEMPLE HINDÚ

Dimarts 28 d’octubre, els alumnes de Religió de 2n ESO han visitat un temple Hindú, com es fa cada any. Alguns membres d’aquesta religió ens han explicat i ens han fet algunes activitats pròpies de la seua religió.
Així els alumnes han conegut de forma pràctica i directa les principals formes de viure i expressar les creences d’aquesta religió politeista.


ACTIVITAT MICROSCÒPIA ELECTRÒNICA

L'alumnat de segon de batxillerat A, va realitzar el divendres 31, quatre activitats, al llarg del matí, a la Secció de Microscòpia Electrònica del SCSIE (Servei Central de Suport a la Investigació Experimental) al Campus de Burjassot de la Universitat de València.

En aquestes activitats l'alumnat va entrar en contacte amb les tècniques d'anàlisi i observació avançades que s'utilitzen actualment en diferents camps d'investigació, com la fluorescència, l'emissió de làser i la preparació de mostres en microscòpia electrònica.



TALLER DE MEDICAMENTS

El dia 28 d'octubre, l'alumnat de primer i segon de batxillerat de ciències, juntament amb la seua professora de Biologia, Lina Garcia, van realitzar al centre, una experiència de laboratori sobre la síntesi de fàrmacs, dins del programa de divulgació ofert per LABO - Cosmocaixa.