2 feb 2014

ACTIVITATS DEPARTAMENT DE FILOSOFIA

Assistència a un judici en la audiència provincial.
El dia 5 de novembre, els alumnes de 4rt d’ESO, acompanyats per les professores Beatriz Bou i Ana Canela, assistiren a un judici públic en la Audiència Provincial de València. El judici versava sobre maltractament familiar, agressions i amenaces. En finalitzar el judici, la jutgessa encarregada del cas va departir durant uns minuts amb nosaltres i va contestar amablement les preguntes que li feren els alumnes.



Visita a l’exposició permanent del MUVIM
El dia 10 de gener els alumnes de 2n Batx, acompanyats per les professores Beatriz Bou i Ana Canela, visitaren l’exposició permanent del MUVIM, como  a complement al contingut programat per a l’ assignatura de Història de la Filosofia.
L’ exposició s’estructura como una visita guiada i interactiva en la qual els alumnes reben informació al voltant del desenvolupament de la cultura i la ciència des de l’ Edat Mitjana fins l’actualitat, utilitzant imatges i explicacions en off que capten l’ atenció, al mateix temps que suggereix elements per a la reflexió molt adequats a l ‘assignatura i la mentalitat dels estudiants.

La valoració de les activitats ha estat molt satisfactòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario