2 feb 2014

ACTIVITATS DEPARTAMENT DE RELIGIÓ

Visita a una Sinagoga i una Mesquita
El novembre passat els alumnes de 3r ESO i 4rt ESO amb la professora Mª Jesús Sanmartín van visitar una Mesquita i una Sinagoga.

Els alumnes de 4rt visitaren  la Sinagoga d’una  de les comunitats jueves de València, on un dels membres d'eixa comunitat els va ensenyar i informar sobre la religió jueva i les activitats que es realitzen en la dita Sinagoga.

Per altra part, els alumnes de 3r van fer una visita a una de les Mesquites de València, on el seu responsable els va acollir i els va mostrar aspectes de la religió islàmica.


Visita a les parròquies del barri
Els alumnes de 2n d’ ESO visitaren el divendres 31 de gener les parròquies de la zona i un temple Hindú pròxim a l’ IES. 
L’atenció rebuda per part dels retors i del personal del temple hinduista va sorprendre i agradar els alumnes que participaren en la activitat extraordinàriament .



Visita al Centre Històric
Els alumnes de Religió de 1r d’ ESO, dilluns 20 de gener, realitzaren una recorregut del centre històric de la ciutat, visitant les Corts Valencianes i el casco històric religiós de la ciutat. Pujaren al Micalet i gaudiren de la vista panoràmica.



















No hay comentarios:

Publicar un comentario