22 feb 2012

PARLAMENT EUROPEU


Els  propers dies 24 a 27 de febrer, els nostres alumnes “parlamentaris” aniran  a Alcalá de Henares, acompanyats per la professora Rosa Medina, per tal de participar en la fase Nacional del Parlament Europeu.
Volem transmetre-vos que, encara que no estarem presents, tot el centre (companys/es, personal no docent, professors/es ...) estarà amb vosaltres.

¡¡¡Molt d'ànim i moltíssima sort!!!


13 feb 2012

I CONCURS DE RELAT CURT "IES CAMPANAR"



L'AMPA de l'IES Capanar ha organitzat amb la col·laboració dels departaments de Castellà i Valencià el I Concurs de Relat Curt. Els concursants presentaran un relat curt, de tema lliure amb una extensió entre 3 i 5 DIN-A4 per una sola cara. Açí tens les bases del concurs per a poder participar. Consulta-les


10 feb 2012

LECTURA DRAMATITZADA DE TIRANT LO BLANC

L’alumnat de 3r ESO va assistir el 31 de gener la lectura dramatitzada de l’obra Tirant lo blanc a la Sala Matilde Salvador de La Nau.
La posada en escena, basada en l’adaptació teatral per a joves de Pasqual Alapont, vingué de la mà de la companyia de teatre Crit, amb dos actors que interpretaren tots els personatges amb una estètica ben actual i una escenografia mínima.
L’espectacle va finalitzar amb un xicotet col.loqui entre els actors i el públic.

8 feb 2012

VISITA A LA FACULTAT DE BIOLOGIA

Estudiants de Biologia de 2n de Batxillerat han participat en l’activitat “La Biologia en les teues mans” organitzada per la Facultat de Biologia de la Universitat de València. Realitzaren un taller pràctic de Microbiologia i un altre de Zoologia en els que participaren molt activament.
L’experiència resultà molt positiva i suposà un acostament al món universitari del qual formaran part molt prompte.
 



3 feb 2012

HOMENATGE A FERRAN ESCUÍN

El dilluns 31 de gener el departament de Matemàtiques va fer un dinar d'homenatge de jubilació a Ferran Escuín, professor i cap d’aquest departament durant 31 anys. Esperem que gaudi moltíssim d’aquesta nova etapa.