28 jun 2011

DINAR DE JUBILACIONS
En un cèntric  restaurant de València es va celebrar hui dia 28 de juny de 2011 un dinar de jubilacions, que ha segut el més nombrós fins ara en quant a  professors que es jubilaven, ja que van ser nou.


La llista d’estos professors és la següent:
Miguel Angel Alonso
Ana Isabel Bastida
Fernando Escuin
Pilar García
María Hurtado
Rosa Ma López
Lola Monteagudo
Ma Josefa Rubio
Paz Sendra
La comunitat escolar de l'IES Campanar desitja a estos professors el millor en esta nova etapa de les seues vides.
 VEURE MÉS FOTOS...

21 jun 2011

ESTADA FORMATIVA EN L' INSTITUT D'INVESTIGACIÓ DE LA FE

Els estudiants de 1r de Batxillerat A, Pedro Asensi, Alicia Tamarit i Guillermo Ramírez realitzaran una estada formativa aquest estiu en els Departaments de Circulació Cerebral, Genètica de Malalties Neurodegenerativas i Biologia Molecular respectivament, de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe.
Aquesta gran oportunitat és fruit del Conveni de Col·laboració entre l'esmentat Institut i l'IES Campanar.

La selecció ha estat realitzada per la Comissió d'Investigació de l'Hospital La Fe, vist l'informe de la seva professora de Biologia Amparo Cinos sobre els treballs elaborats pels alumnes
La comunitat educativa felicita als estudiants premiats.

EXPOSICIÓ HISTÒRIA DE CAMPANAR


Els alumnes del Taller Monogràfic d'Investigació de 4ºESO han muntat una exposió en l'entrada de l'Institut sobre La Història de Campanar. Els alumnes, dirigits per la seva professora Sra. Mª Jesús Bronchal i assessorats per D. Eduard Pérez Lluch, han treballat intensament durant tot el curs.
Esteu tots convidats a visitar-la, ja que estarà instal·lada fins a finals de juny.
L'IES Campanar felicita la iniciativa i agraeix tota la col·laboració prestada per Eduard Pérez Lluch.

AANDREA SÁNCHEZ I BENET PREMI NACIONAL DE BATXILLERAT

Andrea Sánchez i Bernet, alumna del nostre IES Campanar fins al curs passat, desprès de guanyar el Premi Extraordinari de Batxillerat de la Comunitat Valenciana, es va presentar el 4 de maig al Premi Nacional de Batxillerat. I de nou ha estat guanyadora d’aquest premi. Tota la comunitat educativa del centre se sent molt orgullosa d’haver gaudit d’una alumna tan excepcional.

Moltes felicitats i enhorabona, Andrea!!!

10 jun 2011

PREMI EN EL CONCURS "CLASSES SENSE FUM"

Natalia Delgado, Andrea Dobre, Amatul Chaudary i Paola Yanez de 1er d'ESO B han resultat guanyadores en el districte setè de València en el concurs europeu convocat per Salut Pública "Classes sense Fum" amb el slogan: "*Adeu Tabac, Hola Salut ".

8 jun 2011

ACOMIADAMENT DE L'ALUMNAT DE 2n DE BATXILLERAT

El dia 30 de maig, una nova promoció d'alumnes de 2n de batxiller s'acomiadava de l'Institut per iniciar una nova etapa. En un emotiu acte en el qual van intervenir alumnes de 1er de batxiller i representants dels dos grups de 2n, la promoció 2005-2011 ens va dir adéu. La Comunitat educativa de l'IES Campanar els desitja tot el millor en aquesta nova marxa.



3 jun 2011

CARTES DE PROTESTA A L'ALCALDESSA DE VALENCIA PER L'ACTUACIÓ DE LA POLICIA LOCAL

A continuació exposem dues cartes, una presentada per el Director del centre En Ricardo Rizo Bertomeu  i l'altra pel secretari de l'AMPA En Rafael Ibañez Puchades, dirigides a l'Alcaldessa de València, en protesta per l'actuació de la policia local quan s'estava celebrant l'acte de acomiadament dels alumnes de 2n de Batxillerat, el passat dilluns 30 de maig.


ACOMIADAMENT DE LA PROFESSORA PAZ SENDRA

El divendres 27 de maig, la professora Paz Sendra va invitar al seu grup de alumnes de 3r de l'ESO A a un dinar, per celebrar la seua pròxima jubilació.
L'IES Campanar felicita a tots els professors que han decidit iniciar una nova etapa de les seues vides i els desitja el millor.