12 abr 2011

PREMI DEL CONCURS EX-PERIMENTA

El diumenge 3 d'abril de 2011 es va celebrar en el Jardí Botànic, organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València, la sexta edició del Concurso “Ex-*perimenta”, d'experiments i demostracions de física i tecnologia, per a alumnes d'edats compreses entre 12 i 18 anys, que pretén convertir als estudiants d'ensenyament mitjà en protagonistes actius i creatius.

Al llarg del matí es van poder observar treballs presentats per alumnes de 51 Instituts i col•legis de la província de València; el públic assistent rebia la informació i explicacions necessàries per entendre els experiments a càrrec dels propis alumnes.
L'IES Campanar va presentar un projecte de tecnologia denominat “La música de las cosas”, coordinat pel professor D. Emilio Martínez López, i amb la participació dels alumnes de 4º ESO Guillermo González Ordóñez, Víctor Moreno Salom, Hernán Rochina Pérez i Mykhaylo Semenov.
El citat projecte, que consisteix a fer música a través de diferents objectes (aigua, verdures, dibuixos al llapis i *miniórgano), es basa en la resistència elèctrica d'aquests objectes (veure fullet adjunt que es va lliurar en la fira). Totes les persones que s'apropaven podien tocar els projectes i fer la seva pròpia música.
El projecte de l'IES Campanar va obtenir el Premi del Públic, això és, va anar el projecte més votat pels visitants d'entre tots els projectes presentats de física i tecnologia, amb premi de 400 € i diploma per a cada concursant.
Donem l'enhorabona als alumnes i al seu professor per la consecució de tan important premi però sobretot per les hores de dedicació i treball que es tradueixen en prestigi per al centre i en un record inoblidable per als alumnes participants.
Així mateix, el divendres 8 d'abril, el Dpto. de Tecnologia i la *Vicedirección del Centre, com a reconeixement de l'Institut i en presència dels seus companys d'aula, felicitaren i van fer lliurament als quatre alumnes d'un diploma de participació i del premi obtingut en el concurs.
Per a més informació sobre el treball realitzat es poden consultar els documents i fotos que s'adjunten.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario