24 feb 2010

SARA BUENO I RAFAEL IBAÑEZ EN MADRID

Els alumnes de 1r de batxiller Sara Bueno i Rafael Ibáñez han participat en la fase Nacional del programa Model de Parlament Europeu. Després d'haver sigut seleccionats en la fase Autonòmica que va tindre lloc a València, han passat a la fase Nacional que ha tingut lloc en S-Llorenç de l'Escorial entre els dies 19 i 22 de febrer. Durant estos dies han debatut sobre "La crisi econòmica" i "La tracta de sers humans", primer en la comissió corresponentment i posteriorment en les sessions plenàries que van acabar en L'Assemblea de Madrid. La comunitat educativa de l'IES Campanar se sent orgullosa tant del treball previ de preparació com de la seua brillant actuació parlamentària.

23 feb 2010

L'ALUMNE JUAN PABLO SOLER PRESENTA EL SEU ROBOT SRI


L'alumne Juan Pablo Soler de 2n de Batxiller ha realitzat una magnífica exposició en l'aula de Tecnologia i davant dels alumnes de 4t de l'ESO sobre el robot SRI que ell mateix ha construït i programat. La Comunitat Educativa de l'IES Campanar felicita i agraïx este tipus d'iniciatives.

19 feb 2010

ACTIVITATS AL LLARG DE LA SETMANA DE 22 AL 26 DE FEBRER

Dimarts 23
Els alumnes de 2n de batxiller interessats a cursar carreres que depenen de la Universitat Politècnica acudixen a una xarrada d'orientació en l'edifici Nexus acompanyats pels professors del Departament d'Orientació. Horari: 8h -14h.

A la vesprada, a les 15:15 assistixen al Teatre Musical per a veure una representació de l'obra de Valle-inclán "Llums de Bohèmia". Ixen des de l'Institut amb autobús acompanyats per les professores del Departament de Llengua Castellana.

Dimecres 24
Els alumnes de l'ESO que cursen l'optativa de Religió acudixen a una trobada d'alumnes de Religió en les instal·lacions del CEU de Moncada. Estaran tot el dia.

 Una representació d'alumnes de batxiller visitaran a les 13:30 els hospitals La Fe i l'IVO, dins de les activitats de "prevenció tabáquica" que estem realitzant en l'Institut.

Divendres 26
Els alumnes de l'optativa de Francés assistixen a una representació teatral en Francés al teatre "Flumen" de València.

Els alumnes de 3r de l'ESO reben el segon taller d'educació sexual impartit per personal de la Conselleria en l'Institut.

Dissabte 27
Els alumnes de 2n de batxiller: Lara Montalvá, Javier García i Alvaro García, participen en l'Olimpíada de Biologia, preparats per la seua professora Sra. Amparo Cinós.

16 feb 2010

FESTES A CAMPANAR

El dia 19 de febrer, divendres, hi haurà una Mascletá davant de l'IES amb motiu de les festes de Campanar. Comuniquem que els alumnes eixiran a les 13:30.

14 feb 2010

Nou horari proves Anglès E.O.I. (A2)

NOU HORARI PROVES ANGLÈS E.O.I. (A2)
La prova de Comprensió Oral (Listening) i Escrita (Reading Comprehension) i la d'Expressió Escrita (Writing Exam) seran el dia 22 a les 12.15 hores i no per la vesprada. La durada aproximada de 2 hores 15 minuts.
Quant a la prova d’Expresió Oral (solament per als alumnes, els quals hagen passat la prova del dia 23) serà el dijous dia 25 a les 12.30 hores. El mateix dia 25 es publicarà al taulell d’anuncis quins alumnes hi poden fer-la.        El Departament d'Anglès

13 feb 2010

ACTIVITATS DE L' INSTITUT

"El dissabte 5 de febrer un equip d'alumnes de 2n,3é i 4t de l'ESO van participar en la competició de futbol de la copa Coca-cola que es va celebrar en la Ciutat esportiva del València. Enhorabona pel seu esperit esportiu!!"


" El divendres 12 de febrer, els alumnes mediadors van preparar la celebració del "dia dels enamorats" reconvertint-ho en el dia de l'amistat i dels bons tractes. Durant el primer recreació van eixir al pati portant cartells en què podíem llegir en diferents llengües "abraços gratis". D'altra banda,en el hall de l'entrada van penjar els panells elaborats en les tutories de l'ESO, en els que apareixien les estreles que representaven a cada alumne dels diferents cursos, amb totes les coses boniques que els seus companys ´habían escrit. Moltes gràcies a l'equip de mediació!!





8 feb 2010

VISITA A LA FACULTAT DE BIOLÒGIQUES

El dia 1 de febrer els alumnes de 2n de batxiller que cursen l'optativa de Biologia van acudir a la Facultat de Biològiques, junt amb la seua professora Amparo Cinos a realitzar unes pràctiques, dins del programa "La Biologia en les teues mans".


5 feb 2010

VIDEO FORUM EL 10 DE FEBRER

ACTIVITAT CULTURAL  DE CENTRE: VÍDEO FORUM
Lloc: I.E.S. Campanar, València
Dia: 10 febrer 2010
Hora: 16:00 h a 17:50 h
Públic assistent: 71 alumnes de 4t'E.S.O., professorat del centre i mares i pares dels alumnes i alumnes.

Organització: Comité espanyol de l'Agència de nacions Unides per als Refugiats de Palestina (UNRWA)

Moderació col·loqui: Lucía Todossantos. Tècnic d'Educació i Sensibilització

Invitats:
Laura  Navarro, Doctora en Comunicació audiovisual. Després de la seua labor com a redactora en els informatius de Canal 9, ha dictat nombroses conferències i publicat múltiples articles entorn del tractament que els mitjans de comunicació duen a terme respecte de les diferents minories ètniques.
Eduardo Lloret. Delegat de la Comunitat Valenciana del Comité espanyol de la UNRWA.

4t d'ESO A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA

Els alumnes de 4t, visiten la Ciutat de la Justícia. En l'assignatura d'Ètica, els alumnes treballen Els Drets Humans, i atés que els drets jurídics estan inclosos en ells, el Departament de Filosofia va concertar una visita per a assistir a un judici celebrat en l'Audiència. El judici es va suspendre per incompareixença dels testimonis, però van poder assistir a diferents judicis de faltes i visitar les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia.

3 feb 2010

PROVA DE FRANCÈS (A2) Canvi d'hora

MOLT IMPORTANT! La prova escrita de francès de E.O.I. (A2) tindrà lloc el dia 23 de Febrer a les 12.30 hores i no a les 16.00 com estava anunciada anteriorment.