19 feb 2010

ACTIVITATS AL LLARG DE LA SETMANA DE 22 AL 26 DE FEBRER

Dimarts 23
Els alumnes de 2n de batxiller interessats a cursar carreres que depenen de la Universitat Politècnica acudixen a una xarrada d'orientació en l'edifici Nexus acompanyats pels professors del Departament d'Orientació. Horari: 8h -14h.

A la vesprada, a les 15:15 assistixen al Teatre Musical per a veure una representació de l'obra de Valle-inclán "Llums de Bohèmia". Ixen des de l'Institut amb autobús acompanyats per les professores del Departament de Llengua Castellana.

Dimecres 24
Els alumnes de l'ESO que cursen l'optativa de Religió acudixen a una trobada d'alumnes de Religió en les instal·lacions del CEU de Moncada. Estaran tot el dia.

 Una representació d'alumnes de batxiller visitaran a les 13:30 els hospitals La Fe i l'IVO, dins de les activitats de "prevenció tabáquica" que estem realitzant en l'Institut.

Divendres 26
Els alumnes de l'optativa de Francés assistixen a una representació teatral en Francés al teatre "Flumen" de València.

Els alumnes de 3r de l'ESO reben el segon taller d'educació sexual impartit per personal de la Conselleria en l'Institut.

Dissabte 27
Els alumnes de 2n de batxiller: Lara Montalvá, Javier García i Alvaro García, participen en l'Olimpíada de Biologia, preparats per la seua professora Sra. Amparo Cinós.

No hay comentarios:

Publicar un comentario