23 dic 2009

ACTIVITATS 21 DE DESEMBRE PER LES FESTES DE NADAL





Activitat de Poesia musicada. Cursos 2ºBACH C i 4ºESO C. Text: Els professors Joana Montero i Oscar Vila van coordinar una preciosa combinació de poesia i música en directe.



Els alumnes de 2n de BATX. de Biologia Humana van preparar un power point sobre la SIDA per a la resta dels seus companys i per als alumnes de 1r de Batxiller. Coordina l'activitat Amparo Cinos i Mª Jesús Caballer.


ls alumnes de 4t de l'ESO a i B van treballar amb les seues professores d'Història i de Filosofia la pel·lícula "L'onada" dins del tema "el feixisme".


Els alumnes de 3r de l'això a i C van treballar el musical "Moulin Rouge" amb Jose Miguel Sanz,el seu professor de Música.

Els alumnes de 1r d'ESO de l'optativa de Religió van ser a visitar Betlems. Els alumnes de 1r i 2n de l'ESO van passar el matí en el Bioparc, a pesar del mal temps i gràcies als valents professors que van acompanyar. Un grup d'alumnes mediadors va acudir a l'IES Benlliure a les jornades de mediació que es realitzen tots els anys i en les que van exposar unes propostes molt originals basades en li sèrie "Física i Química" seleccionades per Javier Agustí.


Finalment, els alumnes de 4t de Diversificació i els de 3r B van treballar un docummental sobre Ausias March en l'aula i posteriorment van assistir a la Biblioteca de Campanar per a realitzar un taller de busca literària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario